HOT!!!

Friday, October 5, 2012

JOM LAYAN KLIP VIDEO OH TUHAN, AKU CINTA DIA.

ASSALAMUALAIKUM...
Excited giler rasa.Tepat jam 12.15 tngah malam akhirnya movie OTACD siap jgak setelah Nufa bertarung tuk menyiapkannya selama 2 jam. Fuhh, lama kan.biasalah Nufa bukan pro sgt buat bnde ni. Ni pon x taw kenapa rajin sesangat nk buat video sedangkan tesis 1st draft yang kena submit 18hb 10 ni pon x sentuh lagi. Giler kan.=)

Ok, berbalik pada video yang Nufa buat ni khas tuk semua especially tuk yang suke ngan novelog OTACD. walaupon tak seberapa Nufa harap uolls jgn la mengutuk. Bg komen yang sedap mata membaca pon Nufa dah gumbira sgt2.

Kalau uolls nak bagi idea tuk citer ni pon ok jgak lagipun cite ni masih tak de ending. pertengahan cite pon tak sampai lagi sebab Nufa busy cket...(padahal malas nak menaip) hehehehe...

Nufa undur diri dulu ye.....

AKU ADA KERNA KAMU ADA

BLING BLING BLING
video

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

oh my god...nufa makin tua but alhamdulillah umo makin pjg.TQ Allah

Daisypath Happy Birthday tickers